Banner
Dom > Производи >> АПИ

Тербинафин прах хидрохлорида

Тербинафин прах хидрохлорида
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Информације о Басији

Назив производа

Тербинафин прах хидрохлорида

Друго име

Тербинафине Хцл

Спецификација

99%

Изглед

Бели кристални прах

Молекуларна формула

C21H25N

Молекуларна тежина

291.44

ЦАС бр.

91161-71-6

ЕИНЕЦС НО.

245-385-8

Стандардно

УСП или ЕП

Цертификати

ИСО, Халал, ФДА

Снабдевач

ФЗБИОТЕЦХ

Граде

Медицински

Структурна формула

terbinafine hydrochloride.png


Увод

ТербинафинеХидрохлоридоткривено је да је врста алилиминских антигљивичних лекова, а специфичан је инхибитор синтезе ергостерола путем инхибиције сквален епоксидазе. Сквален епоксидаза је ензим који ослобађају кожне гљивице које разграђују сквален, а који ометају функцију ћелијске мембране и синтезу зидова. Студије су показале да она такође смањује способност гљивичних патогена да стварају реактивне врсте кисеоника. Због тога се сматра да уклањач слободних радикала и може да има противупално деловање ин витро.


Предности

1. Тербинафин је углавном ефикасан против гљивица попут кожних гљивица.


2. У облику 1% креме или пудера, локално се користи за површинске инфекције коже, попут сврбежа (вилице), атлетског стопала Г {# {2}}, стопала (тинеа педис) и других врста вилице. (рингворм). Радни век јој је отприлике половина него код осталих против гљивичних лекова.


3. Оралним узимањем 250 таблета обично се прописују за лечење онихомикозе, гљивичних инфекција ноктију, обично изазваних дерматофитима или Цандидом. Гљивичне инфекције нокта налазе се дубоко у ноктима кутикуле и локално примењени третман не може у потпуности да продре у њих. . Ове таблете ретко изазивају токсичност јетре, па треба упозорити пацијенте и урадити тестове јетре. Проучаване су алтернативне методе оралне примене.


4. Тербинафин хидрохлорид може изазвати или погоршати субакутни кожни еритематозни лупус. Пре него што започне са лечењем, пацијенти са лупусним еритематозусом прво треба да разговарају о могућем ризику са својим лекаром.


Извештај о испитивању Тербинафин прах хидрохлорида

COA of TERBINAFINE Hcl


Istraga