Banner
Dom > Proizvodi >> АПИ

Terbinafin hidroklorid

Terbinafin hidroklorid
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Terbinafine HCL

Ostalo ime: Terbinafin hidroklorid

Čistoća: 99% min

Izgled: Bijeli kristalni prah

CAS br .: 91161-71-6

EINECS: 245-385-8

Molekularna formula: C21H25N

Strukturna formula:

terbinafine hydrochloride.png

Uvođenje Terbinafin hidroklorida

Otkriveno je da je terbinafin · HCl, pripadnik klase alilamina antifungalnih supstanci, specifičan inhibitor sinteze ergosterola putem inhibicije skvalen epoksidaze. Skvalena epoksidaza je enzim koji dermatofitne gljive oslobađaju da razgrade skvalen, koji ometa funkciju stanične membrane i sintezu zidova. Istraživanje je pokazalo da Terbinafine smanjuje i sposobnost gljivičnih patogena da stvaraju reaktivne vrste kisika, stoga se primjenjuje kao sredstvo za uklanjanje slobodnih radikala in vitro i može potencijalno sadržavati protuupalno djelovanje in vivo.


Prednosti terbinafina hcl u prahu

1. Terbinafin je uglavnom djelotvoran na dermatofitnoj skupini gljivica.

2. Kao krema ili prašak od 1% koristi se površno kod površnih infekcija kože, poput svrbeža u zglobu (tinea cruris), atletskog stopala (tinea pedis) i drugih vrsta ringworma (tinea corporis). Terbinafine krema djeluje u otprilike polovini vremena koje zahtijevaju druga antifungalna sredstva.
3. Oralne tablete od 250 mg obično se propisuju za lečenje onihomikoze, gljivične infekcije nokta, obično od dermatofita ili vrste Candida. Gljivične infekcije nokta nalaze se duboko ispod nokta u zanoktici u koje lokalno primijenjeni tretmani ne mogu prodrijeti u dovoljnim količinama. Tablete retko mogu izazvati hepatotoksičnost, pa su pacijenti upozoreni na to i mogu se pratiti testovima jetrene funkcije. Proučavane su alternative za oralno davanje.
4. Terbinafin hidroklorid može izazvati ili pogoršati subakutni kožni lupus eritematozus. Osobe sa lupus eritematozusom trebaju prvo razgovarati o mogućem riziku sa svojim lekarom pre započinjanja terapije.


Paket i dostava:


Terbinafine HCLSlika kompanije:


Dobavljač Terbinafine HCL

Terbinafine HCL Proizvođač
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd je jedan od profesionalnih proizvođača kina za standard terbinafin hidroklorid u prahu, niske cijene proizvođača terbinafinskog praha, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čisti, priroda i GMP tvornica usp standardni terbinafin hidroklorid u prahu, nisko cijenjeni rasuti terbinafin prah, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli u veleprodaju rasutih količina i velike količine usp standardnog terbinafin hidroklorida u prahu, niske cijene rasutog terbinafin praha od nas.


Istraga