Banner
Dom > Proizvodi >> АПИ

S-adenozil-L-metionin

S-adenozil-L-metionin
COA OF SAME
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o S-adenozil-L-metioninu

Naziv proizvoda: S-adenosil-L-metionin

Izgled: Svijetlo žuti do bijeli prah

CAS br .: 97540-22-2,101020-79-5
Molekularna formula: C15H24N6O5S
Molekularna težina: 400.45

Sadržaj vode: Manje od 1%

Čistoća: 99%


Opis S-adenozil-L-metionina

SAMe (poznat kao S-adenosilmetionin) nije biljka ili hormon. To je molekul koji sve žive ćelije, uključujući i naše, stalno proizvode. Da biste razumeli SAMe, prvo morate razumeti metilaciju i značaj ovog procesa. Metilacija je jednostavna transakcija u kojoj jedan molekul donira metilnu grupu (četvorodimenzionalni dodatak) susjednoj molekuli unutar našeg tijela. SAMe-ova metilna grupa sastoji se od jednog ugljika i tri atoma vodika. Ove transakcije imaju dalekosežne efekte koji utiču na sve, od fetalnog razvoja do funkcije mozga. Reguliše ekspresiju gena, čuva masne membrane koje izoluju naše ćelije i pomaže regulisanje različitih hormona, uključujući serotonin, melatonin, dopamin i adrenalin. Bez SAMe ne bi bilo metilacije.


Prednosti S-adenozil-L-metionina

SAMe je supstanca koju proizvodi naše telo. Sa godinama SAMe nivoi opadaju, a stariji dobijamo drastičniji pad SAMe nivoa. Kada se nivoi SAMe počnu smanjivati, počinju da se javljaju poteškoće. Ove poteškoće mogu biti otklonjene SAMe dodacima koji su stabilna, sintetička replikacija jedinjenja. To nije ni lek, biljka, vitamin ili hormon, već visoko reaktivni molekul ili ključni ćelijski nutrijent sa skoro nikakvim sporednim efektima. Na kraju krajeva, samo se dopunjuje ono što je već dostupno u svakoj ćeliji. Od svog otkrića 1952. godine, uloga SAM-a u održavanju dobrog zdravlja postala je sve raširenija, a danas je svrstana među najprodavanije dijetetske dodatke.


Dostava i paket

S-adenosyl-L-methionine


Company

S-adenosyl-L-methionine Supplier

S-adenosyl-L-methionine ManufacturerXi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina usp standard s-adenosil-l-metionin, najbolja cijena bulk s-adenosyl-l-metionin prah proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica usp standard s-adenosil-l-metionin, najbolja cijena skupno s-adenosyl-l-metionin u prahu, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli u veleprodaji rasuti i visoke količine usp standardne s-adenosil-l-metionin, najbolja cijena skupno s-adenosil-l-metionin u prahu od nas.


Istraga