Banner
Dom > Производи >> АПИ

Л-тироксин

Л-тироксин
Листа производа ФЗБИОТЕЦХ
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производа

Л-тироксин

Друго име

Левотхирокине

Спецификација

99%

Изглед

Бели прах

Молекуларна формула

Ц 15 Х 11 Ја 4 НЕ 4

Молекуларна тежина

776.87

ЦАС бр.

51-48-9

ЕИНЕЦС НО.

200-101-1

Стандардно

УСП или ЕП

Цертификати

ИСО, Халал, ФДА

Снабдевач

ФЗБИОТЕЦХ

Граде

Медицински

Структурна формула

93.gif


Предности

1. Левотироксин, такође познат као Л-тироксин или Т 4, је синтетички облик тироидиног хормона штитњаче, који се обично излучује фоликуларним ћелијама штитне жлезде. Такође се може користити за лечење недостатка хормона штитне жлезде и повремено спречити рецидив карцинома штитне жлезде. Попут свог природно излученог колеге, и левотироксин је хемијски херални облик Л. Сродни лек Д-тироксин (Д-тироксин) у прошлости је коришћен за лечење хиперхолестеролемије (повишеног нивоа холестерола), али је повучен због нуспојава из срца.


2 Л-тироксин је хормон, и ваше тело га претвара у Т 3 потребном брзином, тако да се може сматрати блажим и сигурнијим од Т 3.


3 Л-тироксин је одличан сагоревач масти јер ће се његов метаболизам увелико повећати. Можете је олабавити током дијета пре игре, јер када поједете пуно калорија, она ће и даље сагорјети масти, јер ће метаболизам бити досадан и досадан.


4 Л-тироксин широко користе бодибуилдери и зависници од фитнеса у циклусу пре меча за смањење стреса, а такође га користе и људи који имају вишак килограма за смањење тежине. Повећава метаболизам и ствара општу стимулацију. Међутим, твар треба користити мудро.


Функција

Л-тироксин се може користити за лечење хипотиреозе и представља најпожељнији третман за пацијенте са хипотиреозом који често захтевају доживотну терапију тироидним хормонима. Такође се може користити за лечење гуша да смањи способност хормона који стимулише штитњачу (ТСХ), што се сматра хормоном који индукује гушавост. Левотироксин се такође користи у интервентном третману пацијената са нодуларном болешћу штитне жлезде или раком штитне жлезде за сузбијање секреције хормона који стимулише штитњачу (ТСХ).


Istraga