Banner
Dom > Proizvodi >> АПИ

L-tiroksin

L-tiroksin
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o L-tiroksinu

Naziv: L-tiroksin (T4)

CAS: 51-48-9

Molekularna formula: C15H11I4NO4

Molekularna težina: 776,87

Izgled: Bijeli prah

Čistoća: 99% MIN

Strukturna formula

93.gif

Prednosti L-tiroksina

1. Levotiroksin, takođe L-tiroksin ili T4, je sintetički oblik tiroidnog hormona štitne žlezde, koji se normalno luče folikularnim ćelijama štitne žlezde. Takođe se koristi za lečenje deficita hormona štitnjače, a povremeno i za sprečavanje ponovnog pojavljivanja raka štitne žlezde. Kao i njegov prirodno izlučeni pandan, levotiroksin je hemijski u hiralnoj L-formi. Srodni lijek dekstrotiroksin (D-tiroksin) je korišten u prošlosti kao tretman za hiperholesterolemiju (povišen nivo holesterola), ali je povučen zbog nuspojava srca.

2.T4 / L-tiroksin je pro-hormon, koji vaše tijelo pretvara u T3 samo na potrebnoj stopi i stoga se može smatrati mnogo blažim i sigurnijim lijekom od T3.

3.L-Thyroxine je odličan sagorevalec masnoća jer se vaš metabolizam uveliko povećava. Možete si priuštiti da budete malo nepristojniji na dijeti prije natjecanja, jer će i dalje spaliti masnoću kada unosite mnogo kalorija jer se vaš metabolizam odvija.

4.L-Thyroxine je široko korišten od strane bodibildera i ovisnika o fitnesu prije ciklusa prije natjecanja kako bi dobili reljef, također korišten od strane ljudi koji imaju prekomjernu težinu kako bi smanjili težinu. Povećava metabolizam i proizvodi opšte stimulativne efekte. Međutim, ovu supstancu treba koristiti mudro.


Funkcija L-tiroksina

Koristi se za lečenje hipotireoidizma i lečenje je izbora za pacijente sa hipotiroidizmom, koji često zahtevaju doživotnu terapiju hormona štitnjače. Može se koristiti i za lečenje goitervije u smanjenju hormona koji stimuliše tiroidni stimulans (TSH), hormona koji se smatra indukcijom gušenja. Levotiroksin se takođe koristi kao interventna terapija kod pacijenata sa nodularnom bolešću štitnjače ili rakom štitnjače za suzbijanje izlučivanja hormona štitnjače (TSH).


Dostava i paket

L-Thyroxine


Company

L-Thyroxine Supplier

L-Thyroxine ManufacturerXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina usp standard levothyroxine prah, najbolja cijena skupno 99% l-tiroksin proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica usp standard levothyroxine prah, najbolja cijena skupno 99% l-tiroksin, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli u veleprodaji masa i visoka količina usp standard levothyroxine prah, najbolja cijena skupno 99% l-thyroxine od nas.Istraga