Banner
Dom > Proizvodi >> АПИ

Диеногест

Диеногест
ЦОА Диеногест
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације о Диеногест пудеру

Назив производа: Диеногест

Остало име: Диеногестрел

Синоними: М-18575, МЈР-35, СХ-660, СТС-557, ЗК-37659; 17а-цијанометил-17п-хидрокси-естра-4,9 (10) -диен-3-он; 17-хидрокси-3-оксо-19-нор-17α-труд-4,9-диен-21-нитрил

Спецификација: 99%

Изглед: бели пудер

ЦАС: 65928-58-7

Моларна маса: 311,42 г / мол

МФ: Ц20Х25Н02

МВ: 311,422

Тачка топљења: 210-215 ℃

Тачка кључања: 549 ° Ц (1.020 ° Ф)

Структурна формула:

Диеногест.пнг


Увођење Диеногест пудера

Диеногест је прогестин, или синтетички прогестоген, из групе 19-нортестостерона. Доступан је у комбинацији са естрадиол-валератом (као Натазиа, Клаира) или етинилестрадиолом (као Валетте) за употребу као орални контрацептив, а сам по себи (као Висанне, Динагест) за лечење ендометриозе у Европи, Аустралији и Јапану. Иако је у комбинацији са естрогеном доступан као контрацепцијско средство у Сједињеним Државама, диеногест у овој земљи није доступан сам. Поред својих прогестогених ефеката, диеногест има антиандрогено деловање, и као резултат тога може побољшати андрогене симптоме, попут акни. То је не-етинилирани прогестин који је структурно повезан са тестостероном.


Употреба праха Диеногест

Диеногест се користи првенствено као контрацепцијски у комбинацији са етинилестрадиолом. Даје се у облику таблета које садрже 2 мг диеногета и 30 μг етинилестрадиола. Диеногест је доступан и у квадрифазној таблети за оралну контрацепцију у комбинацији са естрадиол валератом, која се продаје као Натазиа у Сједињеним Државама и Клаира у неким европским земљама и Русији. Ова формулација је такође одобрена за лечење јаких менструалних крварења.


Нежељени ефекти Диеногест-а

Нежељени ефекти повезани са диеногестом исти су као и они који се очекују од прогестогена. Ту спадају дебљање, повишен крвни притисак, њежност дојке и мучнина. Не производи андрогене споредне ефекте и има мало утицаја на метаболичке и липидне хемостатске параметре.


Достава и складиштење


Диеногест пудер


Слика компаније


Добављач пудера за диеногест

Произвођач прашка Диеногест

Istraga