Banner
Dom > Производи >> Козметичка сировина

tranexamic kiselina za periode Транекамиц Ацид Повдер

Транекамиц Ацид Повдер
ЦОА транексаминске киселине
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производаТранекамиц Ацид ПовдерДруго имеТранексаминска киселина
Спецификација99%Изгледбели кристални прах
Молекуларна формулаЦ 8 Х 15 НЕ 2Молекуларна тежина157.21
ЦАС бр.1197-18-8ЕИНЕЦС НО.214-818-2
ОЕМ сервисКапсула или таблетеСтандардноЕП 9. 0
РастворљивоВодаЦертификатиИСО, Халал, ФДА
Структурна формулаtranexamic acid powder


Пранек транексаминске киселине је лек који се користи у лечењу или спречавању прекомерног губитка крви проузрокованог великим траумама, крварењима након порођаја, оперативним захватима, вађењем зуба, крварењима из носа и прекомерном менструацијом. Такође се користи код наследног ангиоедема. Може се узимати орално или интравенски.


Предности


1 Менструално крварење

Транексамска киселина има свој антифибринолитички ефекат реверзибилно блокирајући места везања лизина на молекулама плазминогена. Инхибира активатор плазминогена ендометрија, чиме спречава фибринолизу и распад крвних угрушака.

Користи се као хормонални третман првог реда за нефункционално крварење у матерници и масовно крварење повезано са фиброидима материце. Хистолошки изглед женске некрозе третиране с њом не разликује се од спонтане појаве тромбозе.


2. Ортопедска операција

Транексаминска киселина се може користити у пластичној хирургији за смањење губитка крви. Доказана је вредност у чишћењу поља хирургије и смањењу губитка крви пре и после операције. Смањење крварења и трансфузија крви. Обично се користи код хируршке замене зглобова.


3. Траума

Транекамиц киселина треба узети у обзир код пацијената са траумом крварења.


4. Стоматолошка

За пацијенте са дугим временом екстракције, може се користити и у зубном пољу као 5% испирање уста након екстракције или операције.

Istraga