Banner
Dom > Proizvodi >> Растлиново уље >> Царриер Оил

ulje semena trna more Ulje sjemena morskih bujica

Ulje sjemena morskih bujica
Popis ulja FZBIOTECH
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovna informacija o semenskom ulju morske kornjače

Porijeklo: Kina

Način ekstrakcije: SFE-CO_2 ekstrakcija

Izgled: Čista crna tečnost

Dio biljaka: Voće i sjeme

Sadržaj: 15% zasićene masne kiseline urated Nezasićena masna kiselina 85%


Uvođenje semenskog ulja morske kornjače

Kukuruz, vrsta biljke bobica, pripada Hippophae u Elaeagnaceae. Seabuckthorn je sadnja u mnogim dijelovima Kine koja je poznata kao fino drvo vrsta vjetra i pijeska-fixing.It široko primijenjena u zdravstvene proizvode.


Funkcija semenskog ulja morske kornjače

Uljima iz sjemenki krumpira i pulpe znatno se razlikuju u sastavu masnih kiselina. Dok su α-linolenska kiselina i linoleinska kiselina glavne masne kiseline u sjemenskom ulju, ulje celuloze oblovine sadrži oko 65% kombinacije mononezasićenih masnih kiselina, palmitoleinske kiseline i palmitinske kiseline i zasićene masne kiseline. Malo drugih biljnih ulja sadrži sličnu količinu ovih masnih kiselina. Oba semena i pulpe su bogata tokoferolima i biljnim sterolima. Osim toga, ulje celuloze sadrži posebno visoke količine karotenoida.

Jedinstvene terapeutske osobine ulja krkavine objašnjavaju se neverovatnim bogatstvom bioaktivnih komponenti koje promoviraju zdravlje. zrele bobice morske krastavca sadrže više od 190 vrsta bioaktivnih supstanci, od kojih se 106 javlja u bobičastom ulju. ovaj broj uključuje šest različitih vitamina rastvorljivih u mastima i vitaminske supstance, 22 masne kiseline, 42 vrste lipida i 36 vrsta flavonoida i fenola. do sada je farmakološka dozvola za ulje krkavine obnovljena pet puta, od kada je prvi put odobreno kao droga za proizvodnju i upotrebu od strane ministarstva javnog zdravlja bivšeg ussra. Osim problema vezanih za ulceraciju i gastrointestinalne upale, ulje iz krastavca se koristi i za lezije kože, za liječenje opekotina i drugih kožnih problema, uključujući rozaceu i ekcem, aterosklerozu, cervikalne erozije, visok krvni pritisak itd.


Certifikat analize

Seabuckthorn Seed Oil.jpg

Dijagram toka

Seabuckthorns Oil.jpg


Dostava i skladištenje

Dostava: Sea / Air Shipping & International Express

Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate

Pakiranje: 30ml / 50ml / 100ml: boce od jantarnog stakla, 1kg / 5kg: aluminijski bubanj

25kg: plastična cijev (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: kalajisano željezo (56cm 2 * 90cm)

Skladištenje: Držati dalje od jake svetlosti i toplote.

Rok trajanja: 24 mjeseca

Sea buckthorns Oil.jpg

Seabuckthorns fruit Oil.jpg


Company

Xi'an Fengzu Biološka tehnologija Co, Ltd je jedan od profesionalnih kineskih morskih krastavaca ulje, krastavac ulja proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica morskih krkavaca ulje ulje , ulje krkavine, slobodno nas kontaktirajte. I dobro došli na veliko maslinovo ulje velike količine krastavaca, ulje od krkavine od nas.

Istraga