Banner
Dom > Производи >> Козметичка сировина

preparatima za kosu izrastanje Миноксидил сулфат

Миноксидил сулфат
Листа козметике ФЗБИОТЕЦХ
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производаМиноксидил сулфатДруго имеМиноксидил сулфат у праху
СпецификацијаВише од 99%ИзгледБели прах
Молекуларна формулаC9H15N5O4SМолекуларна тежина289.31
ЦАС бр.83701-22-8ЕИНЕЦС НО.635-997-7
СтандардноУСП или ЕПЦертификатиИСО, Халал, ФДА
ОЕМ сервисдаГрадеМедицина и козметика
Структурна формулаminoxidil sulfate

Миноксидил сулфат је антихипертензивни вазодилататор, а такође се тврди да успорава или зауставља губитак косе и поспешује раст косе. Између осталих третмана губитка косе, може се користити без рецепта за лечење андрогене алопеције, али ако се подвргне мерљивим променама, нестаће у року од неколико месеци након престанка лека.


Миноксидил сулфат се првобитно продавао као лијек против хипертензије, а познато је да има занимљиве споредне ефекте повећавања раста људске косе или у неким случајевима озбиљног губитка косе. Третмани за опадање и губитак косе обично укључују 5% решење намењено мушкарцима и 2% решење намењено женама.


Функција


Миноксидил сулфат је вазодилатациони лек, што значи да може да отвори крвне судове. Првобитно развијен за лечење хипертензије, од тада је постао популаран као лек за лечење у раним фазама губитка косе, након што су лекари неге приметили пораст раста косе као споредне ефекте. Верује се да миноксидил сулфат прах делује тако што повећава доток крви у фоликуле косе и подстиче развој косе. Овај лек је обично доступан на шалтеру и садржи више познатих марки.


Извештај о тестирању Миноксидил сулфата

Minoxidil.jpg


Istraga