Banner
Dom > Производи >> АПИ

Артицаине хидроклорид

Артицаине хидроклорид
Листа производа ФЗБИОТЕЦХ
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производа

Артицаине хидроклорид

Друго име

Артицаине ХЦл

Спецификација

99%

Изглед

Бели кристални прах

Молекуларна формула

Ц 13 Х 21 ЦлН 2 О 3 С

Молекуларна тежина

320.835

ЦАС бр.

23964-57-0

ЕИНЕЦС НО.

245-957-7

Стандардно

УСП или ЕП

Цертификати

ИСО, Халал, ФДА

Снабдевач

ФЗБИОТЕЦХ

Узорак

Бесплатна понуда

Структурна формула

Articaine HCl.png


Клиничка употреба

Артицаин се користи за контролу бола. Као и други локални анестетици, он узрокује пролазну и потпуно реверзибилну анестезију (губитак осећаја) током (стоматолошке) операције.


У зубном пољу се углавном користи за осмотску ињекцију. Иако још није доказано, повезан је с већим ризиком од оштећења живаца када се користи као техника блокирања. Међутим, његова способност продирања у густу кортикалну кост мандибуле (мандибула) јача је од већине других локалних анестетика.


Лидокаин није баш ефикасан код људи који се осећају прекомерно стимулисаним мало калијума, али Артицаине делује добро.

Студија која је упоређивала лидокаин и Артицаине открила је да је Артицаин ефикаснији од лидокаина у првом моларном подручју након анестезије. Када се користи за осмотске ињекције, утврђено је да је вероватноћа успешне анестезије 3. 81 већа од вероватноће лидокаина. Међутим, не постоје докази који би подржали употребу његовог лидокаина за лошији блок алвеоларних живаца. Поред тога, показано је да упркос успешном лечењу блокуса мандибуларног нерва од стране лидокаина ГГ # {2}}, допунска инфилтрација после упорних болова и даље је боља од лидокаина.Istraga