Banner
Dom > Proizvodi >> Мономер

zdravstvene prednosti l-arginin L-arginin

L-arginin
FZBIOTECH L-Arginine
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o L-argininu

Spec .: 99% pomoću HPLC
Izgled: Bijeli kristalni prah
CAS NO.:74-79-3,157-07-3
EINECS NO.: 200-811-1
Molekularna formula: C6H14N4O2
Molekularna težina: 174.20


Funkcija L-arginina

Arginin je aminokiselina koja je važna u organizmu iz nekoliko razloga. To je jedan od tri supstrata koji formiraju Kreatin koji je vitalni nutrijent (nedostatak izaziva mentalnu retardaciju), a koristi se i za formiranje Agmatina, signalnog molekula u tijelu. Arginin je intermedijer kako u urea-cileu (sa L-ornitinom, L-citrulinom i arginosukcinatom) tako i sa ciklusom azotnog oksida (sa ornitinom i arginosukcinatom), i preko ornitina proizvodi poliaminske strukture koje mogu regulisati funkciju ćelija.

L-arginin je popularan dodatak sportistima jer se povećava aktivnost dušičnog oksida u organizmu. Nažalost, ovaj efekat izgleda nepouzdan u inače zdravih odraslih. Iako postoje studije koje su mjerile povećane efekte dušikovog oksida (protok krvi) oni su upareni sa studijama koje ne pokazuju neto efekte. Što se tiče mehanizma, postoji razlog za vjerovanje da je ova razlika djelomično posljedica slabe apsorpcije praha l-arginina iz crijeva prije nego što može doseći značajnu aktivnost u tijelu. Strukture proteina (kao što su enzimi) koje zahtevaju arginin ili su inače bogate argininom ne izgledaju značajno modifikovane.

1.L-alanin je glavna sirovina za VB6 i L-alaninol. I to je sirovina za sastavljanje injekcija aminokiselina i oralno uzete tečnosti.
2.L-alanin se dodaje u začinima, pićima, organskim kiselinama, vinu i slanoj hrani. koji je jedan od najvažnijih aditiva
3.L-alanin ima funkciju čuvanja svežeg.


COA L-arginina

COA OF L-Arginine

Paket & Storag

Dostava: Sea / Air Shipping & International Express
Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate
Pakiranje: 1-5kg / aluminijska folija torba, veličina: 22cm (širina) * 32cm (dužina)
15-25kg / Bubanj, veličina: 38cm (Prečnik) * 50cm (Visina)
Skladištenje: Držati dalje od jake svetlosti i toplote.
Rok trajanja: 24 mjeseca

L-Arginine.jpg


L-Arginine powder.jpg

 

Slika kompanije


Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina l-arginine proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica l-arginin, slobodno kontaktirajte nama. I dobrodošli na veliko grubo i visoke količine l-arginin, l arginin, 74-79-3, l-arginin u prahu, l-arginin hcl, 157-07-3, 200-811-1 od nas.

Istraga