Banner
Dom > Знање > Sadržaj

Šta je prašak za proteine kostiju?

Jul 10, 2018

Kosti juha kao tradicionalna hrana iz našeg drevnog predaka, lako se može napraviti u kući. Tako da je popularan za nas ili za goste, naše prijatelje, itd.

Što je još važnije, kostni bujon sadrži niz lekovitih hranjivih tvari, uključujući želatin i glicin. Ove hranjive tvari djeluju na popravak tkiva, prvenstveno fokusirajući se na crijevni doprinos ugledu kostiju kao učinkoviti i prirodni lijek za cijelu hranu.

Također je pohvaljen zbog svojih anti-aging sposobnosti, uklanjanja bora svaki put kada je konzumirate, zahvaljujući kolagenu, jodu i mineralima protiv starenja (kalcij, fosfor i magnezij). Ovo tekuće zlato također podržava funkciju imunog sistema i pomaže metabolizam, među mnogim drugim pogodnostima.
Bone Broth Protein Powder.jpg

Sada smo lansirali lako rastvorljivu prah u obliku praha od kostiju.Da, to je goveđa koštana juha koncentrirana proteina u prahu. Međutim, za prah, to je 100% čisti prirodni ekstrakti bujonske juhe bez dodanih punila. Isto tako naša fabrika je certificirana sa HACCP certifikatom.

Gdje kupiti Protein u prahu?
Možda imate duboko razumevanje proteina u prahu kostiju . Xi'an Fengzu Biološka Tehnologija Co, Ltd, kao Kina profesionalni dobavljač Bone broth Protein, je posvetio pružanju raznih Bone broth Protein Powder s povoljnom cijenom. Možete poslati e-mail direktno na sales@fengzusw.com za konkurentnu cijenu i profesionalno znanje. Radujemo se vašem upitu.

Back