Banner
Dom > Знање > Sadržaj

Efikasnost Phycocyanina

Aug 22, 2018

Phycocyanin ima anti-rak, promovira regeneraciju krvnih stanica, liječi jajnik, promovira ljudsko tijelo da sintetizira elastin i druge efekte. Početkom 21. stoljeća, u Europi, Americi, Japanu i drugim zemljama, phycocyanin se široko koristi u hrani i kozmetici, visokokvalitetnih prirodnih pigmenata, i napravljen je u biohemijske lekove. Razvijen od strane japanskog instituta Kang škole za pomoć u istraživanju, povjerenje alge Nutrition Food tvrtka je proizvela Kampach (sigurni) alge plavi proteini kao pacijenti raka, pacijenti leukemije, kao što su rehabilitacijski lijekovi i prehrambena hrana, kako bi postigli istaknutu kombinaciju ljekovitog učinka 1986. godine.


Phycocyanin Powder.jpg

Phycocyanin može pomoći regulirati i sintetizirati esencijalne enzime potrebne za ljudski metabolizam, koji igra važnu ulogu u inhibiranju rasta stanica raka i promicanju regeneracije ljudskih stanica, održavanju jajnika i promicanju sinteze elastina u ljudskom tijelu. u isto vreme, protein alge plavi reguliše imunološki sistem, jača imunološki sistem, poboljšava ljudsko telo na otpornost na bolesti.
Prema tome, stručnjaci za hranu poznati su kao "dijamant hrane".
Antioksidant, Slobodni radikali.
Phycocyanin može poboljšati aktivnost stanica, ukloniti slobodne radikale in vivo, poboljšati funkciju jajnika, promovirati brzu sintezu elastina u ljudskom tijelu.
Prema naučnim istraživanjima, protein plave alge ima efekat stimulacije formiranja kolonija eritrocita, slično kao i eritropoetin (epo);
Može podesiti funkciju belih krvnih zrnaca i poboljšati aktivnost limfocita, povećati fizičku snagu, promovirati rast crvenih krvnih zrnaca, poboljšati imunitet i promovirati rast i razvoj.
Anti-alergija
Nova studija koju je tim Univerziteta u Tajvanu objavio 7. januara pokazala je da pročišćeni protein plavog algi ima inhibitorni učinak na sve alergije.

Gdje kupiti prašak Phycocyanin?
Možda imate duboko razumijevanje Phycocyanina. Xi'an Fengzu Biološka tehnologija Co, Ltd, kao Kina profesionalni dobavljač Phycocyanin, je posvetio pružanju raznih Phycocyanin prah s povoljnim cijenama. Možete poslati e-mail direktno na sales@fengzusw.com za konkurentnu cijenu i profesionalno znanje. Za dugogodišnju saradnju dostupni su besplatni uzorci. Radujemo se vašem upitu.

Back