Banner
Dom > Знање > Sadržaj

Primjena praha kamenica iz FZBIOTECH-a

Dec 27, 2018

Puder od kamenica se proizvodi od mesa kamenica kao glavne sirovine koja je dobar morski izvorni proizvod koji se izdvaja posebnom opremom. Meso kamenice u prahu bogato taurinom, glikogenom i fiziološki aktivnim supstancama morskih organizama, kao i esencijalne aminokiseline, cink, gvožđe, bakar, jod, selen i drugi elementi u tragovima korisni za ljudski organizam.

Oyster meat powder

Meso kamenica je jedna od namirnica koje bogato cinkom. Cink je element u tragovima u ljudskom tijelu, a njegov sadržaj je tek drugi od željeza. Ona igra važnu ulogu u seksualnom razvoju, seksualnoj funkciji i rastu zametnih ćelija. Prema analizi, sadržaj bjelančevina u suhom mesu kamenica do 45% -57% 7% -11% masti, 19%% 38% šećera u jetri, u međuvremenu, prah kamenice sadrži i odgovarajuću količinu magnezija (cink: magnezij = 2: 1), taurin i druge aktivne sastojke. U poređenju sa čistim dodatkom cinka, esenca kamenica ima očigledne prednosti kao što su raznovrsna hranjiva, naturalizacija aktivnih sastojaka i uravnotežena ishrana.

Gdje kupiti Oyster prah?
Možda imate duboko razumijevanje praha mesa kamenica. Xi'an Fengzu Biološka tehnologija Co, Ltd, kao Kina profesionalni dobavljač kamenca u prahu, je posvetio pružanju raznih Oyster meso u prahu s povoljnim cijenama. Možete poslati e-mail direktno na sales@fengzusw.com za konkurentnu cijenu i profesionalno znanje. Za dugogodišnju saradnju dostupni su besplatni uzorci. Radujemo se vašem upitu.

Back