Banner
Dom > Производи >> Козметичка сировина

hijaluronska kiselina za kožu Хидраулични киселински серум

ФЗБИОТЕЦХ Хијалуронска киселина
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производаХидраулични киселински серумДруго имеХијалуронска киселина
Спецификација99%ИзгледБели прах
Молекуларна формулаЦ 14 Х 22 ННаО 11Молекуларна тежина403.31
ЦАС бр.9067-32-7ЕИНЕЦС НО.618-620-0
ОЕМ сервисКапсула или таблетеСтандардноУСП или ЕП
РастворљивоВодаЦертификатиИСО, Халал, ФДА
Структурна формулаSodium Hyaluronate Powder

Серум хидрауличне киселине је физиолошки активна супстанца која је широко присутна у људском телу.

То је полимеризовани једноланчани вискозни шећер, који се састоји од гликолне киселине и ацетаминофен ацетон полимеругара.

Његова молекуларна тежина је 1 милиона.


Предности

1 Хидрирајући, повећајте еластичност коже, затегните је

2. Хијалуронска киселина може поспешити пролиферацију и диференцијацију епидермалних ћелија, елиминишу радикале без кисеоника.

3. Хијалуронска киселина може спречити и поправити оштећења на кожи

4. Хијалуронска киселина може довести до згушњавања водене фазе, а стабилна емулзија ће се нанети равномерно након што је емулгирање уљне фазе изврстан. То је један од најбољих природних хидратантних састојака врхунске козметике, добре компатибилности.

5. Хијалуронска киселина се може додати већини козметике, као што су крема, лосион, есенције, средства за чишћење, купка, прање косе, маховине, шминке, ружеви, уобичајени садржај је 0,0 5 - 0. {{ 0}}%.


Апликација


За храну:

Натријум-хијалуронатни прах се пробавља и апсорбује након оралне апсорпције, повећавајући претечу синтезе хијалуронске киселине у телу, што доводи до повећања количине синтезе хијалуронске киселине у кожи и другим ткивима, чиме се побољшава ГГ коже {{0} } с учинком задржавања воде, богатом еластичношћу и смањењем бора.


За медицинске:

Хидраулични киселина серумски прах може се користити у офталмолошкој хирургији, као што су трансплантација рожнице, операција катаракте, операција глаукома и операција поправљања одвајања мрежнице. Такође се може користити за лечење остеоартритиса колена. Они се примењују ињекцијом у зглобу колена и верује се да надопуњују вискозитет течности у зглобовима и тако подмазују зглобове, подупирући зглобове и производе аналгетске ефекте, а такође се користе за биосинтезу стентова за зацељивање рана. Ове скеле често имају причвршћене протеине, попут фибронектина, како би се олакшала миграција ћелија у рану. Такође се користи у препаратима против адхезије и широко се користи у карличној и трбушној хирургији за спречавање постоперативних адхезија.


За козметику:

Натријум-хијалуронат познат је као природни хидратантни фактор због своје одличне влажеће способности. Чест је састојак производа за негу коже и може се користити као врло делотворан хидратантни овлаживач. У 2003, ФДА је одобрила ињекцију хијалуронске киселине за попуњавање оштећења меког ткива. Може се користити за боре на лицу, за проширење усана, за смањење бора и бора и за уклањање ожиљака.


Istraga