Banner
Dom > Производи >> Мономер

Оцтацосанол Повдер

Оцтацосанол Повдер
Листа производа ФЗБИОТЕЦХ
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производа

Оцтацосанол Повдер

Друго име

Оцтацосанол

Спецификација

60%,80%,90%

Изглед

Бели до готово бели прах

Молекуларна формула

C28H58O

Молекуларна тежина

410.76

ЦАС бр.

557-61-9

ЕИНЕЦС НО.

209-181-2

Стандардно

УСП или ЕП

Цертификати

ИСО, Халал, ФДА

Снабдевач

ФЗБИОТЕЦХ

Узорак

Бесплатна понуда

Структурна формула

OCtacosanol.gif


Кратак увод

Октакосанол је хемикалија која се налази у различитим биљкама, укључујући шећерну трску и уље пшеничних клица. Хемијски је сличан витамину Е. Октакозанол је главни састојак поликозанола, смеше алифатичних алкохола дугог ланца.

Полицосанол садржи око 60% октакозанол, а затим триакконтанол. Постоји много нижа концентрација неколико других масних алкохола: бехенил алкохол, лигноцерил алкохол, церил алкохол, 1-хептакозанол, 1-нонакозанол, 1-дотриаконтанол и геддил алкохол. Восак екстракта шећера из шећерне трске користи се као додатак прехрани намијењен снижавању ЛДЛ холестерола и повећању ХДЛ холестерола и спречавању атеросклерозе, мада су неке студије поставиле питања о ефикасности поликозанола.


Апликација

1 Октакозанол може појачати издржљивост, енергичност и физичку снагу.

2. Октакозанол може побољшати реактивну осетљивост.

3. Октакосанол може да побољша функцију полног хормона, олакша бол у мишићима.

4. Октакосанол може да смањи холестерол, масти у крви и систолички притисак, побољша метаболизам у организму.

5 Октакозанол може побољшати снагу, брзину и издржљивост, против умора, смањење холестерола.


Функција

1. Октакосанол је природна смеша примарних алкохола који смањује холестерол и изолована је и пречишћена од воска шећерне трске. Полицосанол је сигуран и добро се подноси, чак и у популацији која често користи истодобне лекове.

2. Оцтацосанол се показао једнаким или бољим од симвастатина, правастатина, ловастатина, пробукола или аципимокса са мање нуспојава код пацијената са хиперхолестеролемијом типа ИИ.

3. Оцтацосанол се користи за стања која утичу на здравље срца и крвних судова, укључујући висок холестерол, бол у ногама услед лоше циркулације (повремена клаудицација) и сужавање крвних судова који служе срцу.

4 Чини се да октакозанол смањује производњу холестерола у јетри и повећава разградњу ЛДЛ (липопротеина ниске густине или ГГ "лош ГГ") холестерола. Такође смањује лепљивост честица у крви познатих као тромбоцити, што може помоћи у смањењу угрушака у крви.



Istraga