banneer
Dom > Производи >> Мономер

Чај Сапонин

Чај Сапонин
ЦОА праха чаја Сапонин
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације о чају Сапонин
Име производа: Теа Сапонин / Екстракт чајног семена / екстракт семена камелије
Латинско име: Цамеллиа олеифера Абел
Оргинална биљка: семе
Спецификација: 60%, 90%
Изглед: Бијели и светло бели прах
Молекуларна тежина: 200-1200
Молекулска формула: Ц57Х90О26
Хемијско име: Сапонин
ЦАС бр. 8047-15-2
Добављач: ФЗБИОТЕЦХ

Кратак увод у чај Сапонин
Чај Сапонин је природно нејонско површинско активно средство. Теа Сапонин је гликозид, горак, зачињен, може стимулисати мукозне мембране у носу како би људи кихнули. Чисти сапонин чаја је бели кристал, лако се абсорбује влага; показује очигледну киселину својству метил црвеном, тешко се раствара у чистом метил алкохолу, не раствара у етру, ацетону, органском растварачу бензена, лако се раствара у разблаженом метил алкохолу, разблаженом етил алкохолу и глацијалној сирћетној киселини итд. Хлороводонична киселина до раствореног чајног сапонина, чај сапонин ће преципитирати. Тачка топљења Теа Сапонин је 224 ° Ц. Доказано је да је чај Сапонин функционисао умањујуће упале, ублажавање бола, анти-вапнење и сл. Светло жути фини прах широко се користи у производњи средстава за чишћење, вуне, трикотаже, лијекова и роба.

Предности Теа Сапонина
Сопонин чисте чисте чајеве је неионски површински активни састојак, који има снажне ефекте пењења, емулговања, распршивања и влажења. и на ефекте пене не утиче струјна вода. Поред тога, то је непропусност, антиинфламаторна, аналгетичка, анти-карцинска активност која се користи у медицини, храни и далии хемикалији као агенси.
1. Добра емулзија, дисперзија и својство пењења, који се могу широко користити у пољопривреди, хемијској индустрији, медицини, грађевинском материјалу, прехрамбеној и осталој индустрији за детерџенте, пестициде, емулгатор, диуретике и средства за пухање.
2. Непропустљивост, антиинфламаторне, аналгетичке, анти-канцерне активности.
3. Може се користити у пољопривреди као природни пестициди.


Пакет и испорука

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg


Компанијска слика

Curcumin.jpg

Цурцумин.јпг

Istraga

[[ImgSrc-MobileToPC_M_JS]]