Banner
Dom > Proizvodi >> АПИ

Glutathione Reduced

Glutathione Reduced
COA glutationa (medicinski razred)
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Reduced Glutathione Powder
Drugo ime: glutation smanjen, l glutation smanjen, Deltathione
Molekularna formula: C10H17N3O6S
Molekularna težina: 307,323
Izgled: Bijeli kristalni prah
Tačka topljenja: 182-192ºC
Tačka ključanja: 410.1ºC
Gustina: 1.441 g / cm3
Čistoća: 99%
CAS: 70-18-8
Strukturna formula:
glutathione reduction.png
Uvođenje reduciranog glutationa
To je antioksidans koji sprečava oštećenja važnih ćelijskih komponenti uzrokovanih reaktivnim vrstama kiseonika kao što su slobodni radikali i peroksidi.
Glutation se nalazi gotovo isključivo u redukovanom obliku, pošto je enzim koji ga vraća iz svoje oksidirane forme, glutation-reduktaze, konstitutivno aktivan i inducira se oksidativnim stresom. U stvari, odnos redukovanog glutationa do oksidisanog glutationa unutar ćelija se često koristi naučno kao mjera toksičnosti ćelija.


Prednosti reduciranog praha glutationa
1. Glutation Smanjen je glavni endogeni antioksidant koji proizvode ćelije, koji direktno učestvuje u neutralizaciji slobodnih radikala i reaktivnih kisikovih jedinjenja, kao i održavanje egzogenih antioksidanata kao što su vitamini C i E u njihovim redukovanim (aktivnim) oblicima.
2. Preko direktne konjugacije, detoksificira mnoge ksenobiotike (strana jedinjenja) i karcinogene, organske i neorganske. To uključuje teške metale kao što su živa, olovo i arsen.
3. Smanjenje glutationa je neophodno za imunološki sistem da ispuni svoj puni potencijal, npr. (1) modulira prezentaciju antigena u limfocitima, utičući na proizvodnju citokina i tip odgovora (stanični ili humoralni) koji se razvija, (2) povećanje proliferacije limfocita time povećavajući veličinu odgovora, (3) povećanje aktivnosti ubijanja citotoksičnih T ćelija i NK ćelija, i (4) reguliranje apoptoze, čime se održava kontrola imunološkog odgovora.
4. Ima ključnu ulogu u brojnim metaboličkim i biohemijskim reakcijama kao što su sinteza i popravka DNK, sinteza proteina, sinteza prostaglandina, transport aminokiselina i aktivacija enzima. Tako, na svaki sistem u telu može uticati stanje sistema glutationa, posebno imunološki sistem, nervni sistem, gastrointestinalni sistem i pluća.


Paket i dostava

Reduced Glutathione

Slika kompanije:

Reduced Glutathione Supplier

Reduced Glutathione Manufacturer


Istraga