Banner
Dom > Производи >> Мономер

Ротундине

Ротундине
Листа производа ФЗБИОТЕЦХ
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производа

Ротундине

Друго име

Тетрахидропалматин, екстракт коридалис ианхусуо

Спецификација

98%

Изглед

Бели прах

Молекуларна формула

Ц 21 Х 25 НЕ 4

Молекуларна тежина

355.43

ЦАС бр.

10097-84-4

ЕИНЕЦС НО.

1592732-453-0

Стандардно

УСП или ЕП

Цертификати

ИСО, Халал, ФДА

Снабдевач

ФЗБИОТЕЦХ

Узорак

Понуда

Структурна формула

Rotundine Powder.png


Ротундине је врста органског алкалоида са аналгетским деловањем који је издвојен из традиционалне кинеске лековите биљке под називом Цоридалис рхизома. Коришћен је у многим земљама као алтернатива анксиолитичким и седативним лековима из бензодиазепинске групе и аналгетицима попут опијата.


Предности

1. Ротундин има заштитни ефекат на повреду јетре изазване угљен-тетраклоридом код мишева.

2. Са аналгезијом и седативно-хипнотичким активностима, може умањити хтонични упорни бол и спланцхну тупу бол.

3. Ротундине утиче на унапређење циркулације крви ради уклањања застоја у крви и на циркулацију цирка у сврху ублажавања болова.

4. Ротундин се често користи за хипохондријски бол због стагнације јетре-ки, стомачне болове због стагнације стомака-ки, херниалне болове.


Апликација

1. Ротундине утиче на то да промовише циркулацију крви ради уклањања застоја у крви и подстиче циркулацију гаса за ублажавање болова

2. Ротундине се често користи код хипохондријских болова услед стагнације јетре-гаса, стомачних болова услед стагнације стомачних гасова, херниалних болова.

3. Тетрахидропалматин / Ротундин има аналгезију и седативно-хипнотичко деловање, може умањити хтонични упорни бол и спланцхно туп бол. Делотворно поспешује циркулацију крви за уклањање застоја у крви и за унапређење циркулације ки-а за ублажавање болова.

4. Ротундин се често користи за хипохондријски бол због стагнације јетре-ки, стомачне болове због стагнације стомака-ки, херниалне болове. Тетрахидропалматин има заштитни ефекат на повреду јетре изазване угљен-тетраклоридом код мишева.


Istraga