Banner
Dom > Proizvodi >> Мономер

Cytisine

Cytisine
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Cytisine prahu
Drugo ime: Lupinidine, Tsitafat, Cytitone
Molekularna formula: C11H14N2O
Molekularna težina: 190,24
Izgled: romb bijeli žuti prah
Tačka topljenja: 154-156ºC
Tačka ključanja: 218ºC (2 mmHg)
Čistoća: 98%
CAS: 485-35-8
Strukturna formula:
Lupinidine.png
Uvođenje praha za citisin
Citisin, takođe poznat kao baptitoxin i sophorine, je alkaloid koji se prirodno javlja u nekoliko biljnih rodova, kao što su Laburnum i Cytisus iz porodice Fabaceae. Medicinski se koristi za pomoć u prestanku pušenja. Njegova molekularna struktura ima neku sličnost sa nikotinom i ima slične farmakološke efekte. Kao i vareniklin, citisin je parcijalni agonist nikotinskih acetilkolinskih receptora (nAChRs). Citisin ima kratak polu-život od 4,8 sati i brzo se uklanja iz organizma. Korištenje citisina za prestanak pušenja ostaje relativno nepoznato izvan istočne Europe.

Primena pudera za citisin
1. Citisin je toksični alkaloid sličan piridinu. Farmakološki pokazuje slične efekte na nikotin zbog stalne strukturalne sličnosti dvaju molekula.
2. Citizin je agonist nikotinskog acetilkolinskog receptora i kao farmaceutski preparat dostupan je za lečenje nikotinizma. Derivat citisina vareniklin je odobren 2006. godine kao lijek za prestanak pušenja. Pregled literature iz 2006. godine zaključuje da, iako su ispitivanja sa samim citisinom uglavnom lošeg kvaliteta, postoje dokazi da se citisin može propisati kao pomoć u prestanku pušenja.

Prednosti Cytisine praha
1.Citizinski prah sa funkcijom ekspektoransa i antitusivnog sredstva;
2. Citizinski prah ima jaku antikancerogenu aktivnost;
3.Cytisine prah sa funkcijom anti-mikrobne, anti-infekcije, povišene bijele krvne stanice;
4.Citizinski prah ima respiratorni stimulans i pojačava efekte na cerebralnu cirkulaciju;
5. Citizinski prah može smanjiti i eliminisati zavisnost pušača od nikotina da bi se postigla svrha prestanka pušenja.


Paket i dostava


Cytisine

Slika kompanije

Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina commpetive cytisine cijena, citisin ekstrakt prah proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica commpetive cytisine cijena, citisin ekstrakt u prahu, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko na veliko i visoke količine commpetive cytisine cijena, citisin ekstrakt u prahu od nas.

Istraga