Banner
Dom > Proizvodi >> Мономер

Phytosphingosine

Phytosphingosine
COA od Phytosphingosine
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Phytosphingosine

Naziv proizvoda: Phytosphingosine

Drugo ime: 1,3,4-oktadekanetriol, 2-amino-; 3,4-oktadekantriol, 2-amino-1

Izgled: Bijeli prah

Čistoća: 99%

CAS br .: 13552-11-9

Molekularna formula: C18H39NO3

Molarna masa: 317.50700

Strukturna formula:

Structural Formula.jpg


Uvođenje Phytosphingosine

Fitosfingozin je posljednjih godina razvio novu generaciju hidratantnog agensa koja je topiva u lipidima, ona predstavlja fizičku strukturu stratum corneuma kože slične brzoj prodiranju kroz kožu, i kutikule vode, formirajući neku vrstu mrežne strukture, za zaptivanje vlage. Povećanje sa starošću i starosti, u ljudskoj koži postepeno će smanjiti ceramid, suhu kožu i grubu kožu, tip kože i druge abnormalne simptome koji se javljaju zbog smanjenja količine ceramida. Da bi se sprečile takve abnormalnosti kože.

 

Prednosti Phytosphingosine

1.koristi se u kozmetici, može brzo prodrijeti u kožu, a voda u stratum corneum, formira mrežaste strukture, zaključati vlagu, protiv starenja.
2. Primjena funkcionalne hrane Uzimanjem ceramida, apsorbiranog u tankom crijevu, prebačenog u krv, a zatim transportiranog do cijelog tijela, stanice kože dobivaju dobar oporavak i regeneraciju.


Certifikat analize

Phytosphingosine.jpg

Paket i dostava

Phytosphingosine

Slika kompanije

Xi'an Fengzu Biološka tehnologija Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina kineski dobavljač najbolje phytosphingosine prah, veleprodaja phytosphingosine cijena proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda i GMP tvornica Kina dobavljača najbolje phytosphingosine prah, veleprodaja phytosphingosine cijena, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko veliko i veliko kina dobavljač najbolje phytosphingosine prah, veleprodaja phytosphingosine cijena od nas.

Istraga