Banner
Dom > Proizvodi >> Мономер

Beta Sitosterone

Beta Sitosterone
COA Beta Sitosterona
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Beta Sitosterone

Naziv proizvoda: Beta Sitosterone

Izgled: Bijeli prah ili kristal

CAS br .: 83-46-5

Molekularna formula: C29H50O

Molekularna težina: 414.71

Ukupni steroli: ≥40%, 90%, 95%

Stigmasterol ≥15% \ t

Campesterol ≥20% \ t

Ostatak na paljenje% ≤0.5

Strukturna formula:

Structural Formula.jpg


Uvođenje Beta Sitosterona

Fitosteroli, koji obuhvataju biljne sterole i stanole, su steroidna jedinjenja slična holesterolu koji se javljaju u biljkama i variraju samo u ugljeničnim bočnim lancima i / ili prisutnosti ili odsustvu dvostruke veze. Stanoli su zasićeni steroli, koji nemaju dvostruke veze u strukturi sterolnog prstena. Identifikovano je više od 200 sterola i srodnih spojeva. Slobodni fitosteroli ekstrahovani iz ulja su nerastvorljivi u vodi, relativno nerastvorljivi u ulju i rastvorljivi u alkoholima.

 

β-sitosterol je jedan od nekoliko fitosterola (biljnih sterola) sa hemijskim strukturama sličnim onom holesterola. Sitosteroli su bijeli, voskasti prah karakterističnog mirisa. Oni su hidrofobni i rastvorljivi u alkoholima. Široko je rasprostranjen u biljnom carstvu i nalazi se u Nigella sativa, Serenoa repens (saw palmetto), Pygeum africanum, morskom krastavcu, vukovima, Mirabilis jalapa, Cannabis sativa, Urtica dioica i Wrightia tinctoria.

 

Prednosti Beta Sitosterona

Može povećati izlučivanje hlorida. Diuretski efekat je uglavnom izvan

bubrega, slaba funkcija bubrega;

Ima snižavanje krvnog pritiska i efekta glukoze u krvi, fermentaciju

priprema kukuruzne stigme ima veoma značajno smanjenje šećera u krvi na zeca;

3. Ima choleretic efekat, povećava sekreciju žuči i potiče izlučivanje žuči, može smanjiti organsku i nečistoću u žuči;

4. Ima efekat hemostaze, može ubrzati proces zgrušavanja krvi, povećati nivo trombina u krvi i povećati broj trombocita.

 

Koristi Beta Sitosterone

1. Sastav hrane / dodatak prehrani: Glavna primjena koja se pojavljuje u vezi s otkrivanjem hipo-holesterolemijskog djelovanja fitosterola.

2. Kozmetika: Prisustvo fitosterola u kozmetičkim kompozicijama više od 20 godina. Novija tendencija razvoja fitosterola kao specifičnih kozmetičkih aktiviteta. Kao što su Emollient, Skin Feel, Emulsifier.

3. Farmaceutska sirovina:

Primena razvijena 1970-ih, zasnovana na prelasku sa saponina na

Fitosteroli kao rasuti materijali za sintezu steroida sa početnim radom fokusirani su na hemijski degradirane stigmasterole i novija dostignuća vezana za druge fitosterole razgrađene fermentacijom.


Paket i dostava

Beta Sitosterone

Slika kompanije

Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina Kina dobavljač najbolje beta sitosterone prah, bulk beta sitosterone cijena proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda i GMP tvornica Kina dobavljač najbolje beta sitosterone u prahu, bulk beta sitosterone cijena, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko veleprodaja i velike količine kine dobavljač najbolji beta sitosterone prah, bulk beta sitosterone cijena od nas.

Istraga