Banner
Dom > Производи >> Мономер

Ергостерол Ектрацт

Ергостерол Ектрацт
Листа производа ФЗБИОТЕЦХ
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производа

Ергостерол Ектрацт

Друго име

Ергостерол

Спецификација

98%

Изглед

Бели прах

Молекуларна формула

C28H44O

Молекуларна тежина

396.65

ЦАС бр.

57- 87- 4

ЕИНЕЦС НО.

200-352-7

Стандардно

УСП или ЕП

Цертификати

ИСО, Халал, ФДА

Снабдевач

ФЗБИОТЕЦХ

Узорак

Бесплатна понуда

Структурна формула

Ergostero.gif


Кратак увод

Ергостерол (ергоста-5, 7, 22-триен-3β-ол) је стерол који се налази у ћелијским мембранама гљивицаи протозое, које служе многим истим функцијама које холестерол служи у ћелијама животиња. Будући да многе гљивице и протозои не могу преживети без ергостерола, аензими који га стварају постали су важна мета открића лекова. То је провитамински облик витамина Д 2; излагање ултраљубичастој (УВ) светлости изазива хемијску реакцију која производи витамин Д 2.


Предности

Ергостерол прах је важна компонента ћелијске мембране животињске цекуле, игра важну улогу у одржавању интегритета ћелијске мембране, активности мембранског десмоензима, течности мембране, животности ћелије и транспорта супстанци. То је врло важна медицинска сировина и може се користити за производњу кортизона и хормона прогестерона. Може се променити у ВД 2 кроз промену молекуларне структуре.


Апликације

То је врста важних фармацеутских хемијских материјала који се могу користити у ГГ "испитивању бора ГГ"; и ГГ "хормон прогестерон ГГ"; и друге употребе лекова и пестицида, у исто време, ергостерол витамин Д 2 је главна производња сировина.


Istraga