Banner
Dom > Proizvodi >> Мономер

Beta sitosterol zdravstvene povlastice Beta Sitosterol

Beta Sitosterol
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o objektu Beta Sitosterol

Spec. 98% HPLC-om
Izgled: Bijeli kristalni prah
CAS NO.83-46-5
EINECS NO.:201-480-6
Molekularna formula: C29H50O
Molekularna težina: 414.71


Funkcija Beta Sitosterol

Beta-sitosterol je biljna supstanca slična holesterolu. To može pomoći u smanjenju nivoa holesterola tako što ograničava količinu holesterola koji može ući u organizam. Takođe se može vezati za prostatu kako bi se smanjila oteklina (upala). Biljni steroli su hemijski opisani 1922. godine. Kasnije, 1950-ih, uočeno je da ovi steroli snižavaju koncentracije holesterola u serumu smanjenjem apsorpcije holesterola iz crijeva. Međutim, do 1980-ih, statini su uvedeni na tržište, tako da je uloga biljnih sterola u snižavanju lipida smanjena. Nakon toga, prepoznato je da se biljni steroli, kao prirodne supstance, mogu dodati hrani. Čini se da je margarin idealno vozilo. U poslednjih 15 godina u literaturi je bilo i nekoliko izveštaja koji ukazuju na to da fitosteroli imaju određenu imunološku aktivnost.

Beta-sitosterol je supstanca koja se nalazi u biljkama. Kemičari ga nazivaju "estrom biljnog sterola". Nalazi se u voću, povrću, orašastim plodovima i sjemenkama. Koristi se za proizvodnju lijekova. Beta-sitosterol se koristi za bolesti srca i visok holesterol. Koristi se i za jačanje imunog sistema i za prevenciju raka debelog creva, kao i za gallstones, prehladu i gripu (gripu), HIV / AIDS, reumatoidni artritis, tuberkulozu, psorijazu, alergije, rak grlića materice, fibromialgiju, sistemski lupus eritematozus (SLE), astma, gubitak kose, bronhitis, migrenska glavobolja i sindrom hroničnog umora.

Ima efekat smanjenja holesterola, antiinflamacije, protiv čira i protiv raka u kliničkom, a može se koristiti i kao nutrijent za negu kose i za njegu kože za kozmetiku, a pored toga, koristi se kao nova vrsta životinja hrane zbog svojih atributa rasta rasta, promovisanja zdravog i povećanja proizvodnje.


Primjena Beta Sitosterol

Kao antioksidant u hrani i aditivima za hranu
Kao alimenti i krema za kožu u kozmetici
Kao sirovina steroidne medicine i vitamina D3


Certifikat analize

Test

Specifikacije

Rezultat

Sadržaj β-sitosterola:

≥98% \ t

98.31% \ t

Izgled:

Bijeli kristalni prah

Complies

Miris i ukus:

Karakteristično

Complies

Veličina mreže:

100% pass 80mesh

Complies

Gubitak sušenja:

≤1.0% \ t

0.28% \ t

Tačka topljenja:

138 142 ~ 142 ℃

140 ℃

Teški metali:Kao:

≤2 PPM

Complies

Pb:

≤1 PPM

Complies

Hg:

≤0.5PPM

Complies

Mikrobiologija:

Ukupan broj ploča:

Kvasac i plijesan:

E.Coli:

S. Aureus:

Salmonella: \ t

 

<1000cfu>

<100cfu>

Negativno

Negativno

Negativno

 

36cfu / g

17cfu / g

Complies

Complies

Complies

Zaključak:

Usaglasiti sa standardom USP32Paket i dostava

Beta Sitosterol

Slika kompanije

Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina β-sitosterol proizvođača, za sve što je potrebno najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica β-sitosterol, slobodno kontaktirajte nama. I dobrodošli na veliko grubo i visoke količine β-sitosterol, beta sitosterol, b-sitosterol, fitosterol, 83-46-5, 201-480-6, beta-sitosterol od nas.

Istraga