Banner
Dom > Производи >> Козметичка сировина

negu azelaic kiselina kože Пудер азелаинске киселине

Пудер азелаинске киселине
Листа производа ФЗБИОТЕЦХ
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Назив производаПрах азелаинске киселинеДруго имеАзелаинска киселина
Спецификација99.5%ИзгледБели кристални прах
Молекуларна формулаC9H16O4Молекуларна тежина188.22
ЦАС бр.123-99-9ЕИНЕЦС НО.204-669-1
СтандардноУСП или ЕПЦертификатиИСО, Халал, ФДА
ГрадеМедицина и козметикаРастворљивоЕтанол
Структурна формулаAzelaic Acid powder


Азелаинска киселина је прах добијен озонолизом олеинске киселине. Споредни производ је нонанска киселина. Природно га производи Малассезиа фурфур (такође познат као Овлоспорум), квас који живи на нормалној кожи.


Функција

Прах азелаинске киселине користи се за лечење благих до умерених акни, акни и запаљенских акни. Спада у класу лекова који се називају дикарбоксилне киселине. Дјелује убијањем бактерија од акни које инфицирају поре на кожи. Такође смањује производњу кератина, што је природна супстанца која подстиче раст бактерија од акни.

Коришћен је за лечење пигментације коже, укључујући мелазму и пост-упалну пигментацију, посебно код тамније коже. Препоручује се као алтернатива хидрокинону (ХК). Као инхибитор тирозиназе, смањује синтезу меланина.


Апликација

1. Прах азелаинске киселине може инхибирати синтезу микробних протеина, тако да има антибактеријско дејство и на П. ацнес и на Стапхилоцоццус епидермидис, и може се користити као лек против акни.

2. Да бисмо стекли добру пропустљивост коже, додавањем наше козметике са павлаком можемо повећати апсорпцију кроз функцију коже и посветлити ефекат ружева.

3. Азелаинска киселина у праху или цинкова со, компатибилна са витамином Б 6, могу се користити код мушкараца ГГ # 3 9 производа за негу косе за спречавање губитка косе, хормонално лечење и подстицање раста косе.


Извештај о испитивању Азелаичне киселине у праху

COA of Azelaic Acid


Istraga