Banner
Dom > Производи >> Козметичка сировина

arbutin konstrukcije krema kože Бета Арбутин пудер

Бета Арбутин пудер
ЦОА од Алпха Арбутин
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Басиц Инфроматион

Назив производаБета Арбутин пудерДруго имеАрбутин пудер
Спецификација99% од ХПЛЦИзгледБели кристални прах
Молекуларна формулаC12H16O7Молекуларна тежина272.25
ЦАС бр.497-76-7ЕИНЕЦС НО.207-850-3
ОЕМ сервисдаСтандардноУСП или ЕП
ЦертификатиИСО, Халал, ФДАРастворљивоВода
Структурна формулаalpha arbutin powder


Бета Арбутин је гликозид; гликозилирани хидрокинон извађен из биљке медвједа у роду Арцтостапхилос међу многим другим љековитим биљкама, првенствено из породице Ерицацеае.

Примењује се локално, чиме се спречава стварање меланина. Стога се арбутин користи као средство за посвјетљивање коже. Врло мале количине арбутина налазе се у пшеници, крушкиној коре и неким другим намирницама. Може се наћи и у бергенској трави. Арбутин се такође производи ин витро културом Сцхисандра.


Апликација


1. Индустрија козметике (веома добар производ за избељивање коже)

Бета Арбутин пудер штити кожу од оштећења изазваних слободним радикалима. Арбутин пудер је средство за посветљивање коже које је веома популарно у Јапану и азијским земљама и може се користити за уклањање боје коже. Арбутин прах инхибира стварање меланина инхибирањем активности тирозиназе.

Бета Арбутин пудер је врло сигуран топички препарат за кожу без токсичности, иритације, лошег мириса или нуспојава попут хидрокинона. Инкапсулација Арбутин пудера представља систем за испоруку који благовремено ослобађа потенцијалне ефекте. Арбутин је метода за укључивање хидрофилног Арбутина у липофилни медијум. Арбутин има три главна својства. Ефекат избељивања, анти-аге ефекат и УВБ / УВЦ филтер.


2. Медицинска индустрија

Већ у 18 веку, прах β-арбутина први пут је коришћен у медицини као противупално и антибактеријско средство. Бета Арбутин прах посебно се користи за циститис, уретритис и пиелитис. До данашњег дана ови лекови се користе у природним лековима који користе само природне састојке за лечење било које болести.

Бета арбутин прах такође се може користити за инхибирање вируленције бактеријских патогена и спречавање контаминације бактеријама. Арбутин прах се такође може користити за лечење кожних алергијских упала. У последње време се арбутински прах користи за спречавање пигментације и избељивање коже. У исто време, арбутин прах се може користити за избељивање коже, спречавање мрља на јетри и пеге, лечење опекотина од сунца и регулисање производње меланина.


Istraga