Banner
Dom > Производи >> Биљни прах >> Воћни пудер за пиће

Алкализирани какао прах

Алкализирани какао прах
ФЗБИОТЕЦХ какао прах
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основне информације

Друго име: какао прах са мало масноће
Место порекла: провинција Иуннан, Кина
Део коришћеног: пасуљ
Изглед: Тамносмеђи пудер, без грудица, без видљивих нечистоћа
Начин производње: СД (сушење распршивањем)
Спецификација: 50-400 мрежица према захтевима купца


Увод

Алкализовани какао прах је прах који је добијен од какао масти, једне од две компоненте чоколадног ликера. Чоколадни ликер је супстанца која се добија током процеса производње која какао зрна претвара у чоколадне производе. Акализовани какао прах може се додати пецивима за чоколадни укус, додавати врућем млеку или води за топлу чоколаду и користити на разне друге начине, у зависности од укуса кувара. На већини тржишта се налази какао прах, често са неколико опција на располагању.
Алкализовани какао прах садржи неколико минерала укључујући калцијум, бакар, магнезијум, фосфор, калијум, натријум и цинк. Сви ови минерали се налазе у већој количини у какао праху у односу на какао маслац или какао алкохол. Какао супстанце такође садрже 230 мг кофеина и 2057 мг теобромина по 100 г, који углавном нису присутни у осталим компонентама какао зрна.


Функција

1 Има диуретик, стимуланс и опуштајуће дејство, и може да снизи крвни притисак јер може да прошири крвне судове.
2 Има стимулансна својства, слична кофеину. За разлику од кофеина, теобромин не утиче на централни нервни систем.
3 Такође може опустити мишиће бронха у плућима.
4. Овај алкализовани какао прах може ефикасно да промовише рефлексни систем мишића и тела, а такође може подстаћи циркулацију крви и постићи ефекат губитка килограма.
5 Употребљава се и за борбу против алопеције, опекотина, кашља, сувих усана, очију, грознице, бесмисла, маларије, нефрозе, порођаја, реуме, змија и рана.


Апликација

Медицина и здравствени производи, производи за здравствену исхрану, дечја храна, чврсти напици, млечни производи, погодна храна, пуњена храна, зачини, храна за квочке, пекарски производи, залогајнице, хладне напитке и грицкалице, итд.Cocoa Powder.jpg


Alkalized Cocoa Powder


Слика компаније


Alkalized Cocoa Powder Supplier

Alkalized Cocoa Powder Manufacturer


Istraga