Banner
Dom > О нама

ФЗБИОТЕЦХ је кратак за Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхнологи Цо, Лтд, специјализиран за производњу сировине биљног праха, екстракт биљке, биљних уља и биолошких производа пестицида, ОЕМ је такођер доступан. Уз предност великих техничких иновационих капацитета и богате резерве знања о природном биљном производу, она се налази на листи производног предузећа за производњу биљних екстраката.

Иновације промовирају развој, а технологија води ка будућности. ФЗБИОТЕЦХ посвећује истраживању и развоју биљних екстраката већ више од 10 година. Са строгим и научним управљањем, снажном техничком снагом, технологијом зрелог производње и ослањањем на јединствене биљне ресурсе у оквиру планине Кинлинг и водних ресурса, верујемо да ће ФЗБИОТЕЦХ бити ваш најбољи партнер у прехрамбеној, козметичкој, фармацеутској и здравственој индустрији.

ФЗБИОТЕЦХ је основан 2004. године и налази се у округу Индустриал Вугонг, Ксианианг, Схаанки. Тренутна база производње покрива 27.000 м 2 . Наш производни капацитет је 3000 тона годишње. У нашим радним радњама постоји 10 комада опреме за екстракцију и наставићемо са повећањем производних капацитета.

Ми се придржавамо принципа "клијентов врховни, заснован на кредитима" и својим клијентима пружају високо квалитетне и високо ефикасне производе и услуге. На основу наше мисије "Натурал Соурце, Хеалтхи Фоцус", желимо да створимо позицију која се зове вин-вин, сарађује са нашим друштвом и бори се за зелени и здрав свет. Изаберите ФЗБИОТЕЦХ. Изаберите здрав живот!